Onze sponsoren

Pixelpanters:

Van idee tot pixel, van dienst tot creatieve en zakelijke oplossing met meerwaarde. Dat realiseren we samen met onze klant. Samen groeien we, samen versterken we elkaar. Wie we zijn? Pixelpanters, uniek in onze soort: een jong en snel, professioneel en creatief-betrokken online marketing bureau. Daarnaast zijn wij de trotse sponsor van Triathlon Apeldoorn.

Apenheul

Kom apen spotten in Apenheul, al meer dan 50 jaar hét leukste dagje uit tussen de apen! In dit prachtige groene park in Apeldoorn beleef jij een unieke ervaring tussen ruim 300 apen, waarvan de helft losloopt tussen de bezoekers. Deze zomer is er van alles te beleven! Doe te gekke na-aap opdrachten, bezoek onze shows, slinger als een aap in de speeltuinen en spot met onze speurkaart meer dan 35 soorten apen! Natuurlijk mag een bezoek aan de voederpresentaties van de dierverzorgers niet missen. En welke apenstreken haalt gorillajong Kiango uit? Kijk op apenheul.nl voor meer leuke activiteiten in de vakanties. Ben je nu al benieuwd op welke aap jij het meest lijkt? Doe dan voor je bezoek de apentest op de website.

Logo sponsor Apenheul

Bakker Bart:

Van lunch tot traktaties, wij hebben het allemaal in huis. Bij ons kunt u zelfs alles laten bezorgen door één van onze bezorgers. Met onze 162 vestigingen bestaat ons ruime assortiment al uit meer dan honderden verschillende opties, er zit dus altijd wel iets voor jou tussen.

AlbertHeijn Van den Heuvel:

We zijn tegenwoordig allemaal graag lekker druk. En we leggen de lat ook hoog als het gaat om onze dagelijkse boodschappen. Want je wil lekker eten, maar ook vers, gezond, gevarieerd en makkelijk. En uiteraard zonder te veel te betalen. Het leven is al duur genoeg. Kortom, het leven is soms best een uitdaging. Albert Heijn begrijpt dat als geen ander.  Ongeacht waar je woont en wat je zoekt. Om de hoek, onderweg en online. We zijn er altijd en overal voor je.

RunX:

RunX is dé hardloopspeciaalzaak voor ieder type sporter. Beginnen met hardlopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kunt bij ons onder andere terecht voor een professionele loopanalyse. Belangrijk, want alleen zo voorkom je blessures en blijf je fit. RunX biedt een ruim assortiment aan topmerken zoals 361, Adidas, Asics, Brooks, New Balance, Saucony en On. In alle RunX winkels in Nederland staan zelfstandige ondernemers

Veldwijk:

Bij Veldwijk vindt u een zeer uitgebreide collectie relatiegeschenken, promotiekleding, badtextiel en sportprijzen. In het bijzonder door de sportprijzen geniet Veldwijk grote, zelfs landelijke, bekendheid. Ons assortiment is grenzeloos dus neem snel een kijkje op onze website en bekijk ons aanbod.

Hanos:

HANOS. Meer dan een internationale horeca groothandel. U vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Sinds deze opening is HANOS uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met achttien vestigingen in Nederland en twee vestigingen in België.

Thermen Bussloo:

Hier ben je voor even ver van huis én voel je je helemaal thuis. Krijg de rust die je nodig hebt en de aandacht die je verdient. Doe nieuwe energie op, hou het vast en neem het met je mee naar huis. Dát is grenzeloos genieten.

BMMVerhuur:

GIANT Store van Hest:

Gemeente Apeldoorn

Logo Gemeente Apeldoorn - blad met letters Apeldoorn

Brona Decokay

Ijskaffee de kei

Brouwers

Isokin