Onze sponsoren

Pixelpanters:

Van idee tot pixel, van dienst tot creatieve en zakelijke oplossing met meerwaarde. Dat realiseren we samen met onze klant. Samen groeien we, samen versterken we elkaar. Wie we zijn? Pixelpanters, uniek in onze soort: een jong en snel, professioneel en creatief-betrokken online marketing bureau. Daarnaast zijn wij de trotse sponsor van Triathlon Apeldoorn.

Apenheul

Kom apen spotten in Apenheul, al meer dan 50 jaar hét leukste dagje uit tussen de apen! In dit prachtige groene park in Apeldoorn beleef jij een unieke ervaring tussen ruim 300 apen, waarvan de helft losloopt tussen de bezoekers. Deze zomer is er van alles te beleven! Doe te gekke na-aap opdrachten, bezoek onze shows, slinger als een aap in de speeltuinen en spot met onze speurkaart meer dan 35 soorten apen! Natuurlijk mag een bezoek aan de voederpresentaties van de dierverzorgers niet missen. En welke apenstreken haalt gorillajong Kiango uit? Kijk op apenheul.nl voor meer leuke activiteiten in de vakanties. Ben je nu al benieuwd op welke aap jij het meest lijkt? Doe dan voor je bezoek de apentest op de website.

Logo sponsor Apenheul

Bakker Bart:

Van lunch tot traktaties, wij hebben het allemaal in huis. Bij ons kunt u zelfs alles laten bezorgen door één van onze bezorgers. Met onze 162 vestigingen bestaat ons ruime assortiment al uit meer dan honderden verschillende opties, er zit dus altijd wel iets voor jou tussen.

RunX:

RunX is dé hardloopspeciaalzaak voor ieder type sporter. Beginnen met hardlopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kunt bij ons onder andere terecht voor een professionele loopanalyse. Belangrijk, want alleen zo voorkom je blessures en blijf je fit. RunX biedt een ruim assortiment aan topmerken zoals 361, Adidas, Asics, Brooks, New Balance, Saucony en On. In alle RunX winkels in Nederland staan zelfstandige ondernemers

Veldwijk:

Bij Veldwijk vindt u een zeer uitgebreide collectie relatiegeschenken, promotiekleding, badtextiel en sportprijzen. In het bijzonder door de sportprijzen geniet Veldwijk grote, zelfs landelijke, bekendheid. Ons assortiment is grenzeloos dus neem snel een kijkje op onze website en bekijk ons aanbod.

Fysiolokaal:

Fysiolokaal Apeldoorn is een praktijk met een warme en huiselijke sfeer, waar we laagdrempelige zorg bieden om uw welzijn te bevorderen. Naast fysiotherapie staat preventie en welzijn hoog in het vaandel. Bij ons kunt u terecht voor zowel fysiotherapeutische zorg als preventieve mogelijkheden. Wij bieden een compleet concept van fysiotherapie, personal training, medisch fitness en sportmassage.

BMMVerhuur:

GIANT Store van Hest:

Gemeente Apeldoorn

Logo Gemeente Apeldoorn - blad met letters Apeldoorn

Brona Decokay

Ijskaffee de kei

Brouwers

Bedrijfslogo Brouwers Accountants & Adviseurs

Puur Smaack:

Puur Smaack is de ambachtelijke stokerij op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. Hier worden niet alleen voortreffelijke Limoncello en andere citruslikeuren gemaakt, maar zullen voortdurend nieuwe, bijzondere producten worden ontwikkeld.

Ook worden er een mooie whiskey’s van diversen bieren gestookt.

Puur Smaack is een samenwerkingsinitiatief van twee vrienden (André en Jack) met dezelfde passie voor koken op niveau, aandacht voor details en die houden van lekker eten en drinken. Genieten van de voorbereidingen, het maakproces, het eindresultaat en de samenwerking zijn allemaal even belangrijk en worden met de grootst mogelijk zorg uitgevoerd.

Bedrijfslogo PuurSmaack