• 5 september 2020
  • 5 september 2020
  • 5 september 2020
  • 5 september 2020

Clinics

Gratis clinics voor deelnemers Triathlon Apeldoorn op 7 september 2019

Ook dit jaar verzorgt Stichting Triathlon Apeldoorn samen met gediplomeerde trainers van Triathlon vereniging Aquapoldro zes clinics. Enerzijds om je (misschien) bekend te maken met de sport en het parcours. En anderzijds om lekker te trainen en aan je techniek te werken. In elke clinic wordt er andere onderwerpen behandeld. Zo wordt er aandacht gegeven aan de verschillende onderdelen (zwemmen, fietsen en lopen). Maar uiteraard ook aan het parcours. Het wisselen van zwemmen naar fietsen, het wisselen van fietsen naar hardlopen, en aan de wisselzone zelf. Kortom een compleet programma.

Elk jaar is er veel belangstelling voor de clinics. Het plan is om de deelnemers dit jaar te splitsen in 2 groepen: een jeugd- en een volwassengroep. Elke groep krijgt training van een gediplomeerde trainer.

Alle clinics vinden plaats in en om het Boschbad en duren 1,5 uur (19.30-21.00).
Verzamelen is bij het wedstrijdbad van het Boschbad. Daar word je opgevangen door een trainer.

De clinics vinden plaats op:
Dinsdag 18 juni (zwemmen en fietsen)
Dinsdag 25 juni (zwemmen en lopen)
Dinsdag 2 juli (fietsen en lopen)
Dinsdag 9 juli (zwemmen en fietsen)
Dinsdag 27 augustus (zwemmen en fietsen + wissel)
Dinsdag 3 september (zwemmen en lopen + wissel)

Deelname aan de clinics is gratis op voorwaarde dat je ingeschreven bent voor één van de afstanden van de Triathlon van Apeldoorn. Via de link op de homepagina kan je je inschrijven voor één van de afstanden van de triathlon. Nadat je ingeschreven hebt kan je je aanmelden voor de gratis clinics door een mailtje te sturen naar clinics.TA@gmail.com